Merhaba Ben
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Site Admini Hayaletim Hepinize İyi Günler Ve Konumuza Geçelim
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Anadolu Mt2 Böyle İşte Süper İnanın Size Osmanlı (mavi Bayrak )İmparatorluk olmanızı tercih ederim npcler vardır güsel bir pvp server 75mb ama degecek yemin ederimki size asker at nasıl alırsınız ilk göreve tıklayın türkçe saten sizi oyundan atar girdiginizde 32 lvl ve bir asker atınız olur herkese tavsiye edeyorum süper bir oyun skilleri Skilleri aç diyen adamdan p veya g yapa bilirsiniz sizin kararınızdır ama ben p yapmanızı tercih ederim yanma ihtimali var ama item istemiyor tavsiyem6 kadar basın itemi sonra kutsama alıp basın benc tercihim bu saç sakal bıyık vardır inanmayanlar için rewsim var iyi bakın adamın kulagında küper
var bide sadece sura ve savaşçılarda vardır bu özellikler
Uyarı:İndimesi 1.1mbdır vewinrarın içindeki pach dosyasını metin2turkey klasörüne atın ve AnadoluMt2yide Metin2nin giriş yaptıgınız yere atın Uyarmadı demeyin Kayıt Yapamayanlar İçin
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] site adminine sorarak adminde fazla üyelik varsa verebilir iyi günler
AnadoluMt2nin sitesi degişiyor o yüzden forum sitesine bi göz atmanızı Dilerim
AnadoluMt2 Sitesi :
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]AnadoluMt2 Üye Ol :
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İndir :
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]